Μοναδικές ευκαιρίες στο www.ricardo.gr

Το www.ricardo.gr, εξακολουθεί  να προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες & προτάσεις στους επισκέπτες του μέσα από μια διαρκώς ανανεώσιμη & ευρεία γκάμα επιλογών και σας προσκαλεί να αναζητήσετε με την ησυχία σας από το σπίτι ή το γραφείο αυτό που ονειρευόσαστε & ψάχνατε καιρό…αλλά και να το διεκδικήσετε σε μοναδική τιμή!

Με ένα απλό κλικ σας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξετε προϊόντα από 26 κατηγορίες και να ξεκινήσετε τη περιπλάνησή σας στο μοναδικό διαδικτυακό κόσμο των απεριόριστων επιλογών του ricardo.gr.

Βρείτε τώρα στο ricardo.gr μια μοναδική ποικιλία από καινούρια και μεταχειρισμένα κινητά αλλά και μοναδικά gadgets που ητιμήτους ξεκινά από μόλις 1€. Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική παντού με  MP3 player από τη κατηγορία Εικόνα & Ήχος. Κακομάθετε τον εαυτό σας με μικρές πολυτέλειες από τη κατηγορία Κοσμήματα & Ρολόγια επιλέγοντας ανάμεσα σε χρυσά και ασημένια κοσμήματα, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους και μοναδικά ρολόγια σε ελκυστικές τιμές.

Με ένα απλό κλικ «xτυπήστε», μέσα από δημοπρασίες μοναδικά προϊόντα, σε προνομιακές τιμές. Παράλληλα το www.ricardo.gr, σας προσφέρει τη δυνατότητα να πουλήσετε το δικό σας αντικείμενο καινούργιο ή μεταχειρισμένο, μέσω δημοπρασίας ή και σταθερής τιμής και να κερδίσετε έτσι extraχρήματα.

Γίνετε σήμερα μέλος, δωρεάν, στο ricardo.gr και μπείτε στον κόσμο εξερεύνησης ευκαιριών που υπάρχουν μόνο στο www.ricardo.gr!

ΗRicardo Internet Hellas αποτελεί μέλος της MIH Internet Europe (μέλος της Naspers Media Group). Η ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοραπωλησιών του Ομίλου, είναι η πιο εξειδικευμένη στην Ευρώπη και λειτουργεί με επιτυχία σε 16 Ευρωπαϊκές χώρες.