Οι Rolling Stones θέλουν την Adele σε συναυλία τους

Οι Rolling Stones έχουν την πεποίθηση πως θα καταφέρουν να πείσουν την Adele να συνεργαστεί μαζί τους για μια συναυλία στο Λονδίνο.

Οι θρυλικοί ροκάδες έχουν προγραμματίσει συναυλία στο Hyde Park του Λονδίνου τον επόμενο μήνα και επιθυμούν να έχουν μαζί τους στην σκηνή τα μεγαλύτερα "θυληκά αστέρια" της μουσικής.

Στην κορυφή της λίστας τους με  "τα θυληκά αστέρια" βρίσκεται η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια Adele,η οποία έχει κρατήσει αρκετά χαμηλό προφίλ από την γέννηση του γιού της τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Adele είναι το όνομα που θέλουν να ανακοινώσουν όπωσδήποτε ως special guest οι Rolling Stones,αν και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα “The Sun” η προσκλησή τους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή ώστε να δεχτεί να ανέβει μαζί τους στην σκηνή.

Προς το παρόν, η Adeleβρίσκεται ακόμη σε σκέψεις και έιναι 50/50 για το αν τελικά θα το κάνει,αλλά ο Μίκ Τζάγκερ είναι αισιόδοξος και πιστεύει πως θα την έχουν μαζί τους στην συναυλία.

Επιδιώκουν να κάνουν την συναυλία στο Hyde Park του Λονδίνου το highlight της περιοδείας τους και η εμφάνιση της Adele θεωρούν πως θα δώσει αυτό το στίγμα του «ξεχωριστού».

H λίστα τους περιλαμβάνει και ονόματα όπως η Lady Gaga και η Florence Welch για τις συναυλίες αυτού του καλοκαιριού.

Η Gaga,η Paloma και η Flo προφανώς θα εμφανιστούν και θα έχουν μεγάλη επιτυχία στην συναυλία του Hyde Park,αλλά το «μεγάλο στοίχημα του καλοκαιριού είναι η εμφάνιση της Adele.