50 χρόνια μετά : Ποιοί θα παίξουν στην επιστροφή του Woodstock ;

O Μichael Lang πριν 50 χρόνια διοργάνωσε το πιο διάσημο μουσικό φεστιβάλ του πλανήτη και τώρα, 50 χρόνια μετά, το κάνει και πάλι. Ο 74χρονος πλέον Lang έκανε ό,τι μπορούσε για να επαναφέρει το κλίμα της εποχής στο σήμερα, συνδιάζοντας ονόματα “από τότε” αλλά και σημερινά συγκροτήματα και πρόσωπα που όπως λέει ο ίδιος “διαθέτουν το ήθος και το ταλέντο που απολαύσαμε τότε”.

Στο original Woodstock είχαν παίξει ανάμεσα σε άλλους οι The Who, Crosby, Stills, Nash & Young, Jefferson Airplane, Jimi Hendrix, Canned Heat, Joe Cocker, Janis Joplin, Carlos Santana και Grateful Dead. Στο τριήμερο 16,17,18 Αυγούστου στο Watkins Glen της Νέας Υόρκης θα ξαναβρεθούν ο  Carlos Santana, ο David Crosby,Canned Heat και μέλη των Grateful Dead. 

Mεγάλα ονόματα, ο Robert Plant, o John Fogerty, The Killers, οι Black Keys, οι Ιmagine Dragons, Cage The Elephant. Ακόμη, The Raconteurs, Lumineers, Grete Van Fleet. Άλλοι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο αυθεντικό Woodstock, όπως οι The Who, αρνήθηκαν να πάρουν μέρος και σε αυτό, ενώ θα υπάρχουν και συναυλίες καλλιτεχνών έξω απο την ροκ μουσική όπως οι Jay-Z, Chance The Rapper και Miley Cyrus.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται απο 22 Απριλίου

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ