Άκου την ακυκλοφόρητη ως τώρα εκτέλεση του “Wish You Where Here”

 

Οι Pink Floyd δεν αφήνουν ποτέ τους οπαδούς τους ήσυχους και καλά κάνουν. Και τώρα, ως μέρος μια νέας πληθωρικής συλλογής τους, προσφέρουν στο κοινό μια ως τώρα ακυκλοφόρητη εκδοχή του θρυλικοιύ “Wish You Were Here”. 

To boxset με τίτλο  ‘Pink Floyd The Later Years’  αριθμεί ούτε λίγο ούτε πολύ 16 (!) μέρη, περιλαμβάνοντας 5 CDs, 6 Blu-Rays και 5 DVD!!!  Πρόκειται για το υλικό που δημιουργήθηκε από τους  David Gilmour, Nick Mason και Richard Wright από το 1987 και μετά, με τραγούδια απο 3 στούντιο LPs και 2 live albums. Είναι η περίοδος που έστω και χωρίς τον Roger Waters, οι Pink Floyd ξεπέρασαν σε πωλήσεις τα 40.000.000!! 

Η συλλογή έχει ακόμη πάνω από 13 ώρες ακυκλοφόρητου ηχητικού και οπτικού υλικού, μαζί με τις περίφημες συναυλίες τους σε Κnebworth και την Βενετία το 1990 και το 1989. Μάλιστα ως έξτρα δώρο, το κορυφαίο συγκερότημα όλων των εποχών δημοσίευσε μια ακυκλοφόρητη εκδοχή του “Wish You Were Here” από την συναυλία των Pink Floyd στο Knebworth. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική εκτέλεση με τον David Gilmour να συγκλονίζει με την ερμηνεία του.

Το ‘Pink Floyd The Later Years’  θα είναι διαθέσιμο από την 29η Νοεμβρίου.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ