Αποκαλύφθηκε πως πέθανε η Dolores O’Riordan την ημέρα που θα γινόταν 47 ετών και τρείς μήνες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος απο τον θάνατό της

Οι φήμες οργίαζαν τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τα αίτια του ξαφνικού θανάτου της τραγουδίστριας των Cranberries Dolores O’Riordan, με πήγες της βρετανικής αστυνομίας να αναφέρουν μάλιστα ότι στο αίμα της βρέθηκε υπερβολική ποσότητα συγκεκριμένου φαρμάκου.

Υπο το βάρος των φημών, ο Ιατροδικαστής του Δυτικού Λονδίνου έδωσε χθες στην δημοσιότητα το πόρισμά του που αποδίδει τον θάνατο της δημοφιλέστατης rock star σε πνιγμό στο μπάνιο της ύστερα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ!

Σύμφωνα με το πόρισμα στο αίμα της βρέθηκε τέσσερεις φορές περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο όριο για οδήγηση καθώς και όπως ανέφερε νωρίτερα η αστυνομία υπερβολική ποσότητα του συνταγογραφημένου φαρμάκου λοραζεπάμ.

Κατά τον ιατροδικαστή, η τραγουδίστρια έχασε τις αισθήσεις της λόγω των συγκεκριμένων ουσιών ενώ έκανε μπάνιο και πνίγηκε στην μπανιέρα της. Η ανακοίνωση έγινε την ημέρα που η O’Riordan θα γιόρταζε τα 47α γενέθλιά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ