Χωρίς τραγούδια του David Bowie και την συγκατάθεση της οικογένειάς του αρχίζει γυρίσματα το “Stardust” για τον Λεπτό Λευκό Δούκα

Ταινία για τον David Bowie και την δημιουργία του Ziggy Stardust θα κυκλοφορήσει το 2020 σε σκηνοθεσία του Gabriel Range , σκηνοθέτη του “I Am Slave”. Η ταινία με τον εύλογο τίτλο “Stardust”, θα αναφέρεται στην πρώτη επίσκεψη του Λεπτού Λευκού Δούκα  στις ΗΠΑ το 1971 , εκεί όπου παρουσίασε το alter ego του,τον θρυλικό Ziggy Stardust.

Στον δύσκολο ρόλο του Bowie, ειδικά μετά την τεράστια επιτυχία του Rami Malek ως Freddie Mercury στο “Bohemian Rhapsody”, o Johnny Flynn, που ενσάρκωσε τον νεαρό Albert Einstein στη σειρά του National Geographic, “Genius”. Στον ρόλο της συζύγου του David Bowie, Angie, η γνωστή μας απο τα “Donnie Darko” και “Nocturnal Animals” Jena Malone.

Ωστόσο, ο γιός του David Bowie Duncan Jones, δήλωσε σχετικά ότι οι παραγωγοί της ταινίας δεν έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα για την χρήση τραγουδιών του πατέρα του στην ταινία, ούτε την συγκατάθεση της οικογένειας.

Απαντώντας, η Salon Pictures που έχει αναλάβει την παραγωγή ανέφερε ότι “η ταινία είναι μια στιγμή στον χρόνο του David Bowie και όπως άλλες ταινίες όπως το “Control” για τον Ian Curtis ή το “Nowhere Boy” για τον John Lennon, θα χρησιμοποιήσει τραγούδια της εποχής και συνθέσεις που διασκεύασε ο David Bowie και όχι τα αυθεντικά τραγούδια.”

Οπότε, τι ταινία για τον David Bowie χωρίς τραγούδια του θα είναι αυτή, απομένει να το μάθουμε όταν φτάσει στους κινηματογράφους πιθανόν τα Χριστούγεννα του 2020.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ