ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «MUSE ΑΚΡΟΑΣΗ»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «MUSE ΑΚΡΟΑΣΗ»

Όροι Συμμετοχής

Διοργανωτής του διαγωνισμού με τίτλο «MUSE ΑΚΡΟΑΣΗ» (στο εξής ο «Διαγωνισμός») είναι η εταιρεία με την επωνυμία «FRONTSTAGE ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», και τον διακριτικό τίτλο «FRONTSTAGE ENTERTAINMENT A.E.» (εφεξής ο «Διοργανωτής»), η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, επί της οδού Αμαρουσίου – Χαλανδρίου αρ. 89.

O Red 96.3, μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό, δίνει την ευκαιρία σε εκατό (100)  ακροατές να βρεθούν στην ακρόαση του νέου δίσκου των Muse την Παρασκευή 9/11/2018 στο κατάστημα Underflow Record Store & Art Gallery (Καλλιρόης 39, Αθήνα). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.00.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πολίτες κρατών μελών της Ε.Ε. που διαμένουν στην Ελλάδα, και έχουν συμπληρώσει το 18° έτος της ηλικίας τους. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι ή απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στην εταιρεία-Διοργανωτή και οι συγγενείς τους μέχρι και β’ βαθμού.

Διαδικασία Διαγωνισμού:

Οι 100 (εκατό) πρώτοι ακροατές που θα στείλουν e-mail στο info@redfm.gr με θέμα: «Muse 9/11» και το όνομά τους στο κείμενο του e-mail, θα κερδίσουν αυτομάτως μια διπλή πρόσκληση για την ανωτέρω εκδήλωση.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 05.11.2018 και ώρα 16.30 έως και την Παρασκευή  09.11.2018 μέχρι ώρα 11.00 ή μέχρις συμπλήρωσης των 100 συμμετοχών και αντίστοιχων προσκλήσεων.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει ένα μόνο email (Δεν επιτρέπονται πολλαπλές συμμετοχές).

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω του email τους με το οποίο συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Το δώρο (πρόσκληση) είναι προσωπικό, δεν ανταλλάσσεται και δεν εξαργυρώνεται με χρήματα.

Οι παρόντες όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό αποτελούν το σύνολο των όρων διεξαγωγής αυτού και βρίσκονται αναρτημένοι στον ιστότοπο του ρ/σ RED 96,3 http://redfm.gr/

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους καθώς και να μεταβάλει τη διάρκεια του διαγωνισμού, να τον αναβάλει προσωρινά ή να τον ακυρώσει για σπουδαίο λόγο. Κάθε τέτοια μεταβολή θα ισχύει κατόπιν νεότερης ανακοίνωσης/καταχώρισης στην ανωτέρω ιστοσελίδα. Σε κάθε περίπτωση μεταβολής όρων/ ακύρωσης του διαγωνισμού οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν καμία αξίωση σε βάρος του Διοργανωτή.

Η Συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη αποδοχή από όλους τους συμμετέχοντες των παρόντων όρων και κάθε τροποποίησης αυτών, όπως αυτοί δημοσιεύονται. Επίσης, η συμμετοχή στο Διαγωνισμό αποτελεί συναίνεση των συμμετεχόντων στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους (όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) προς το σκοπό διεξαγωγής του Διαγωνισμού και απονομής του δώρου. Περισσότερα για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την FRONTSTAGE καθώς και για την άσκηση των σχετικών δικαιωμάτων σας θα βρείτε εδώ: https://www.redfm.gr/politiki-tis-etaireias-frontstage-psychagogiki-ae-peri-prostasias-aporritoy.