Διαλύθηκαν οι Rosebleed, κυκλοφορούν EP-κύκνειο άσμα

Μία από τις δημοφιλέστερες και πιο πλήρεις ποπ-ροκ μπάντες της χώρας μας, ανακοίνωσε την διάλυσή της με ένα “γράμμα” προς τους φίλους της και την κυκλοφορία ενός EP με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Swan Songs”. To συγκρότημα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Όλα φτάνουν σ’ενα τέλος. Ένα από τα πολλά κλισέ που ακούμε από μικροί. Σε μερικούς ακούγεται πολύ λογικό ενω άλλοι θα υποστήριζαν ότι τέτοιου τύπου κλισέ είναι τελείως αόριστα, με πολλές και σημαντικές εξαιρέσεις. Στο τέλος όμως είναι απλά άλλος ένας συμπαντικός κανόνας στον όποιο αργά ή γρήγορα τα πάντα υπακούουν… Μετά, λοιπόν, από 10 πολύ όμορφα χρόνια, ανακοινώνουμε με λύπη μας τη διάλυση της μπάντας. Τα σημερινά δεδομένα και οι προσωπικές επιλογές που έκανε ο καθένας από εμάς αποτέλεσαν μονόδρομο γι’ αυτή την απόφαση.
Με τη διάλυση της μπάντας και ως ένα “ευχαριστώ” σε όλους όσους μας στήριξαν με κάθε δυνατό τρόπο όλα αυτά τα χρόνια, ανακοινώνουμε μια τελευταία κυκλοφορία. Ένα Digital EP με τίτλο “Swan Songs” το οποίο θα περιλαμβάνει 5 από τα αγαπημένα μας κομμάτια, τα οποία ηχογραφήθηκαν λίγο πριν αφήσουμε την Ελλάδα. Το ΕΡ μαζί με το digital booklet θα κυκλοφορήσει *under free pricing policy την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στο ακόλουθο link http://rosebleed.bandcamp.com/releases
*ο καθένας επιλέγει το ποσό που θέλει να διαθέσει για την αγορά του EP.
Λόγω περιοριστικών όρων του Bandcamp, μόνο οι πρώτοι 200 θα έχουν την επιλογή να το κατεβάσουν χωρίς αντιτίμο,
για τους υπόλοιπους η τιμή θα ξεκινάει από 1 ευρώ μέχρι οσο επιθυμεί ο καθένας.
Ξέρουμε ότι απογοητεύουμε κάποιους με αυτή την απόφαση, ανθρώπους που πίστεψαν σε εμάς και τη μουσική μας και μας στήριξαν ενεργά όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ, μια μπάντα δεν είναι τίποτα χωρίς το κοινό της. Σε όλους εσάς λοιπόν έχουμε να πούμε πως υπάρχει ακόμη ένας συμπαντικός κανόνας στον όποιο πιστεύουμε με όλο μας το είναι…”