Διαβάστε ολόκληρη την συγκινητική επιστολή του Brian Johnson για την υγεία του και την αποχώρησή του από τους AC/DC

O για δεκαετίες frontman των AC/DC Βrian Johnson δημοσιοποίησε επιστολή προς τους οπαδούς του συγκροτήματος, μιλώντας συνολικά για τους λόγους που τον υποχρέωσαν να αποχωρήσει. Στην επιστολή, ο Johnson αναφέρεται με λεπτομέρειες στα προβλήματα με την ακοή του και τα συναισθήματά του, αλλά και την στάση των υπόλοιπων μελών της μπάντας:

“Όπως πολλοί οπαδοί των AC/DC γνωρίζουν, τα υπόλοιπα shows της μπάντας για το 2016 καθώς και αυτά που αναβλήθηκαν, επαναπρογραμματίστηκαν με guest τραγουδιστή. Θα ήθελα προσωπικά να εξηγήσω τον λόγο επειδή πιστεύω πως τα πρόσφατα δελτία τύπου δεν έκαναν σαφές αυτό που ακριβώς ήθελα να πω στους οπαδούς μας.

Στις 7 Μαρτίου, μετά από μια σειρά ιατρικών εξετάσεων οι γιατροί με συμβούλεψαν πως αν συνεχίσω να κάνω Live υπάρχει περίπτωση να χάσω εντελώς την ακοή μου! Το γεγονός αυτό σαφώς και με τρομοκράτησε μιας και η μερική απώλεια της ακοής μου τόσο καιρό είχε επηρεάσει τη σκηνική μου παρουσία. Δυσκολευόμουν να ακούσω της κιθάρες πάνω στη σκηνή και δεν μπορούσα να ακούσω τους μουσικούς καθαρά, ανησυχούσα για την ποιότητα της σκηνικής μου παρουσίας και έτσι με όλη την ειλικρίνεια που διαθέτω αποφάσισα να μη συνεχίσω. Οι οπαδοί μας αξίζουν το καλύτερο και για κανένα λόγο δε θα απογοήτευα τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας.

Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει, μ’αρέσει να ολοκληρώνω ότι ξεκινάω, παρόλα αυτά οι γιατροί μου έκαναν σαφές πως δεν έχω άλλη επιλογή παρά να σταματήσω τα shows! Ήταν η χειρότερη μέρα ολόκληρης της επαγγελματικής μου ζωής! Από εκείνη την ημέρα και μετά έκανα διάφορες ιατρικές εξετάσεις και το συμπέρασμα είναι πως δεν είμαι ικανός στο μέλλον να εμφανιστώ σε μεγάλες ζωντανές σκηνές τύπου σταδίου ή αρένας καθώς τα επίπεδα του ήχου είναι πάνω από όσα μπορεί να «ανεχτεί» η ακοή μου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, προσπάθησα για το καλύτερο που μπορούσα ώστε να συνεχίσω παρά τον πόνο και την απώλεια ακοής αλλά δε μπορώ να το ρισκάρω περισσότερο.

Προσωπικά είμαι καταρρακωμένος από την εξέλιξη αυτή – δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ! Η συναισθηματική μου κατάσταση είναι η χειρότερη από ποτέ! Ηζωή μου ολόκληρη ήταν να είμαι μέλος των AC/DC, κάνοντας δίσκους και εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, μπροστά σε εκατομμύρια οπαδούς τα τελευταία 36 χρόνια! Δε μπορώ να με φανταστώ να προχωράω χωρίς όλα αυτά! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είμαι νοερά – πάντα μαζί με τους AC/DC σε κάθε show!

Νιώθω απαίσια που οι οπαδοί που είχαν αγοράσει εισιτήρια για να μας δουν, απογοητεύτηκαν μετά τα γεγονότα αυτά. Οι λέξεις δε μπορούν να εκφράσουν όσα νιώθω και όσα θέλω να εκφράσω για να τους ευχαριστήσω για την στήριξή τους και τις ευχές τους! Ευχαριστώ από καρδιάς για τα χρόνια πίστης τους στους AC/DC και σε μένα προσωπικά. Επίσης ευχαριστώ τον Angus και τον Cliff για την υποστήριξή τους!

Με αγάπη
Brian”

ΣΧΕΤΙΚΑ