Επιτέλους Τankian και Μalakian συμφώνησαν σε κάτι για το μέλλον των System Of A Down

…αλλά αυτό δεν θα αρέσει στους οπαδούς. Σε συνέντευξή του με αφορμή την κυκλοφορία του “Dictator” των Scars Of Broadway, o κιθαρίστας και έτερη φωνή των System Of A Down Daron Malakian ξεκαθάρισε ότι οι δημιουργικές διαφωνίες με τον frontman Τankian παραμένουν.

“Γράφω το κυρίως υλικό στο συγκρότημα, και ναι, τα τραγούδια στο νεο άλμπουμ των Scars θα ταίριαζαν απόλυτα σε ένα νέο άλμπουμ των SOAD” είπε ο Malakian ενώ μιλώντας με τον τραγουδιστή των Incubus Brandon Boyd για λογαριασμό του Forbes, o Serj Tankian τόνισε ότι “ένα νέο άλμπουμ των System Of A Down πρέπει να προκύψει οργανικά κι αυθόρμητα”.Μάλιστα ο Boyd παρενέβη λέγοντας ότι “εσείς ξέρετε πότε θα βγει” και ο Tankian τον διόρθωσε με το όχι και τόσο ενθαρρυντικό “ή αν βγει ποτέ”….

Οι SOAD έχουν να δισκογραφήσουν από το μακρινό 2005 με τα δίδυμα άλμπουμ “Μesmerize” και “Hypnotize” ενώ τώρα κυκλοφόρησε το  εξαιρετικό “Dictator” δεύτερο άλμπουμ των Scars Of Broadway του σχήματος όπου συμμετέχουν δυο βασικά μέλη των SOAD ο κιθαρίστας/συνθέτης/τραγουδιστής  Malakian και ο ντράμερ John Dolmayan.

ΣΧΕΤΙΚΑ