Φρέσκος Ozzy Osbourne την 21η Φεβρουαρίου

 

Ο Οzzy Osbourne μπορεί να ματαίωσε όλες τις συναυλίες του για λόγους υγείας αλλά δεν έμεινε καιρό μακριά από την δημοσιότητα. Το νέο του άλμπουμ με τίτλο “Ordinary Man” είναι από τα πρώτα που κυκλοφορούν το 2020.  Συγκεκριμένα θα κυκλοφορήσει και θα είναι διαθέσιμο για streaming την 21η Φεβρουαρίου. Στο άλμπουμ συμμετέχουν οι Elton John,Post Malone, Slash (Guns N’Roses) και Chad Smith (Red Hot Chili Peppers). Μάλιστα, ο Elton John παίζει πιάνο και τραγουδάει στο ομότιτλο με το άλμπουμ track. Από το άλμπουμ μόλις κυκλοφόρησε και το δεύτερο single με τίτλο “Straight To Hell” με τον Slash στις κιθάρες.

Παράλληλα, οι Evanescence μπήκαν κι επίσημα στο μονοπάτι της επιστροφής στον ήχο και την εικόνα που τους καθιέρωσε, κυκλοφορώντας επίσημα ως single την διασκευή του περίφημου “The Chain” των Fleetwood Mac. Σύμφωνα με την ίδια την Amy Lee το πλήρες άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει το Καλοκαίρι και επίσης θα περιέχει μια σειρά συνεργασιών που δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη.

Περισσότερα για όλες τις νέες κυκλοφορίες του 2020, σε όλες τις εκπομπές του πρώτου σταθμού για την ροκ μουσική στην Αθήνα, του Red 96,3, στα social του σταθμού και στο redfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ