Στην Πλατεία νερού και οι Disturbed

Όπως μάθατε πρώτοι από τη Νο 1 πρωινή εκπομπή με τον Τάκη και τον Θοδωρή, όπου ο Θωμάς Μαχαίρας του Release Athens Festival έκανε την ανακοίνωση, μια από τις δημοφιλέστερες μπάντες του σύγχρονου σκληρού ήχου, οι Disturbed θα έρθουν για πρώτη φορά για συναυλία στην χώρα μας. H συναυλία είχε προγραμματιστεί την 30ή Ιουνίου στο Κλειστό Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο) αλλά η μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων υποχρέωσε τους διοργανωτές να την μεταφέρουν στην Πλατεία Νερού όπου θα γίνουν και οι υπόλοιπες συναυλίες του μεγάλου θερινού φεστιβάλ.

Mε πάνω από 18.000.000 πωλήσεις από την δημιουργία τους το 1996, έχουν πετύχει κάτι που μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει μόνο οι Metallica: Να ανεβάσουν πέντε συνεχόμενα άλμπουμ στην κορυφή των charts ενώ ήδη το πρώτο single από το νέο τους άλμπουμ “Evolution” με τίτλο “Are You Ready” είναι στην 1η θέση των Mainstream Rock Tracks του Billboard.

Η περίφημη διασκευή τους για το “Sound Of Silence” αποτέλεσε την super hit γέφυρα ανάμεσα στις προηγούμενες και στην νέα κυκλοφορία των Αμερικανών που ξεσηκώνουν το κοινό με επιτυχίες όπως το περίφημο “Down With The Sickness”.

H προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί έναντι 30 ευρώ για περιορισμένα εισιτήρια ενώ στη συνέχεια θα διαμορφωθεί στα 33 με την ημέρα της συναυλίας να κοστίζουν 45.

ΣΧΕΤΙΚΑ