Το Guilty Pleasure Nights επιστρέφει…

Η μεγαλύτερη γιορτή της ποπ μουσικής, το πιο απενοχοποιημένο πάρτι της Αθήνας, επιστρέφει για χορό μέχρι τελικής πτώσης! Την Παρασκευή 9 Μαρτίου, είμαστε όλοι ΕΝΟΧΟΙ για πολύ βαριά τηλεοπτικά αμαρτήματα…

Έχοντας ήδη χορέψει χωρίς την παραμικρή συστολή στο Guilty Pleasure Night του Νοεμβρίου, η μεγάλη μας γιορτή -ωδή στα τραγούδια που ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε ότι μας τρελαίνουν- έρχεται ξανά στο Passport Κεραμεικού για να μας θυμίσει τα αγαπημένα τηλεοπτικά εγκλήματα του παρελθόντος που προσπαθήσαμε επιμελώς να κρύψουμε κάτω από το χαλάκι μας!

Αυτή τη φορά, ο εντυπωσιακός, υψηλής αισθητικής χώρος του Passport Κεραμεικός ο οποίος στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο του σινέ Κεραμεικός θα μετατραπεί σε τηλεοπτικό πλατό, έτοιμο να υποδεχθεί τον Ριτζ, τον Μιτς Μπιουκάναν, τη Μπρέντα, τον Μαγκάιβερ, τη Ντένη Μαρκορά, τον Μπράντον, τον Ακάλυπτο, τη Σελήνη, τον Ευλογητό, την Αλέξις Κάρρινγκτον Κόλμπι και όλους τους τηλεοπτικούς μας “ήρωες” που προσπαθήσαμε να ξεχάσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε! Ας ακούσουμε, λοιπόν, όλα εκείνα τα τραγούδια που ντρεπόμαστε να ζητήσουμε στα πάρτι, αλλά παίζουν στο μυαλό μας σε λούπα, μαζί με κάποιες από τις πιο καυτές ατάκες της παγκόσμιας τηλεόρασης.

Αμφιταλαντευόμενοι σε ευαίσθητα μουσικά και αισθητικά μονοπάτια, από την Britney Spears μέχρι τον Πασχάλη κι από τη Bonnie Tyler μέχρι τους OPA, οι «ένοχοι» για ποπ εγκλήματα DJs Ηλίας Φραγκούλης και Σπύρος Παγιατάκης έρχονται να διαπιστώσουν αν είμαστε έτοιμοι για την πιο ποπ τηλεμουσική εκδοχή που έχει να επιδείξει αυτή η, κατά τ’ άλλα ανυποψίαστη, πόλη. Φυσικά, όπως και σε κάθε προηγούμενη εκδήλωση, ο χορός, οι εκπλήξεις και τα ευφάνταστα outlooks θα έχουν την τιμητική τους, με μια αγαπημένη φωνή από τα παλιά να ετοιμάζει ήδη τις ψηλές της!

Η 9η Μαρτίου πλησιάζει. Φορέστε ό,τι πιο τηλενοσταλγικά περίεργο μπορείτε να βρείτε και ξεκινήστε για το μουσικό ραντεβού που ίσως αλλάξει μια για πάντα το γούστο σας.

Χορηγός απόλαυσης του Guilty Pleasure Nights στο Passport Κεραμεικός είναι και πάλι η μπύρα Pils Hellas.
Υποστηρικτής της ξέφρενης βραδιάς το The Bulldog.

Guilty Pleasure Nights
Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 στις 22.00
Passport Κεραμεικός – Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
Είσοδος: 8€ με ποτό στην προπώληση (frontstage.gr). 10€ στην είσοδο

Διαβάστε εδώ τις αγαπημένες τηλεοπτικές ενοχές των παραγωγών του Red 96.3