Κάθε βαρέλι από το ουίσκι των Metallica είναι “ευλογημένο” με ειδικές playlist τραγουδιών τους

Όταν οι Metallica ανακοίνωσαν ότι εισέρχονται στην αγορά των ουίσκι, είχαν τονίσει πως θα υπάρχει ένας ειδικός τρόπος που θα κάνει κάθε βαρέλι από την νεα ετικέτα διαφορετική.

Τώρα λοιπόν που το Blackened (από την κομματάρα του 1988) , έτσι ονομάζεται το ουίσκι που ρίχνουν σε μπαρ και κάβες οι ροκ σουπερσταρ, ετοιμάζεται για παγκόσμια διανομή, οι Metallica ανακοίνωσαν τι θα κάνει κάθε βαρέλι, άρα και τα περισσότερα μπουκάλια, διαφορετικά το ένα απο το άλλο, και σίγουρα διαφορετικά από τα κοινα ουίσκι:

Θα χρησιμοποιείται, σύμφωνα με το επίσημο site του Blackened, το σύστημα “Black Noise” που θα βομβαρδίζει το ποτό με πολλά ντεσιμπέλ απο προσεκτικά επιλεγμένες λίστες τραγουδιών των Metallica.

Σύμφωνα παντα με το ιδιο site, η ηχητική επίθεση θα κάνει το υγρό να διαχέεται πιο βαθειά στο δρύινο βαρέλι, αλλάζοντας ανάλογα με την λίστα την γεύση του παραμένοντας φυσικά πιστό στην αρχική συνταγή. Αν δεν το πιστεύετε, οι λίστες για κάθε batch ουίσκι που έχουν εγκρίνει οι Metallica έχουν ήδη ανέβει σε iTunes και Spotify. Εις υγείαν!

ΣΧΕΤΙΚΑ