Κέρδισε ένα διήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Mare Monte στις Σπέτσες!

Τι χρειάζεσαι για να φύγεις για ένα δροσιστικό διήμερο μακριά από την πόλη, σε νησί; Εισιτήρια για το πλοίο και ένα δωμάτιο! Ο RED τα έχει κλείσει ήδη για σένα!

RED διήμερα! Ο RED σε στέλνει κάθε εβδομάδα στους ωραιότερους κοντινούς, καλοκαιρινούς προορισμούς της Αθήνας, για να περάσεις ένα ολόκληρο διήμερο! Η trivago σου εξασφαλίζει τη διαμονή και η Τόγιας Travel  τα ακτοπλοϊκά! Πάρε μέρος και κέρδισε ένα ξεκούραστο διήμερο μακριά από την πόλη!

Αυτήν την εβδομάδα, ο Red σε στέλνει στο ξενοδοχείο Mare Monte στις Σπέτσες!

spetses4

spetses2

spetses3

spetses5

Εκεί που η αίγλη του χθες συναντά την πολυτέλεια του σήμερα… Το Mare Monte Suites είναι ένα boutique ξενοδοχείο στις Σπέτσες που περιλαμβάνει 6 πολυτελή καταλύματα (2 σουίτες και 4 διαμερίσματα) σχεδιασμένα με τα υψηλότερα στάνταρ ώστε να παρέχουν την πιο άνετη αλλά και εκλεπτυσμένη διαμονή.
Από τα πιο εκλεκτά συγκροτήματα του νησιού, το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα ιστορικό αρχοντικό, χτισμένο το 1762 από παλιά αριστοκρατική Σπετσιώτικη οικογένεια. Το κτίριο, πετρόχτιστο, με τους χαρακτηριστικούς φαρδιούς τοίχους των εύπορων κατοικιών του 18ου αιώνα, έχει πια πλήρως και υποδειγματικά ανακαινιστεί από τους τωρινούς ιδιοκτήτες του, την οικογένεια Μάρκου, που με σεβασμό στην ιστορική του ταυτότητα το μεταμόρφωσαν σε ένα κομψότατο συγκρότημα καταλυμάτων με όλες τις μοντέρνες ανέσεις.
Σε μια ήσυχη παλιά γειτονιά, αυτή του Αγίου Μάμα, και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την πανέμορφη προκυμαία του λιμανιού, το Mare Monte Suites προσφέρει φιλοξενία εφάμιλλη της ιστορικής του σημασίας: το σοφιστικέ ντεκόρ των διαμερισμάτων αναδεικνύεται από το άπλετο φως που αφήνουν τα μεγάλα παράθυρα, ενώ αισθητικά στοιχεία όπως ξύλινα παραδοσιακά ταβάνια, πολυέλαιοι και κομψά έπιπλα παντρεύουν εντυπωσιακά το χθες με το σήμερα και δημιουργούν μια αίσθηση πριβέ πολυτέλειας που θα απολαύσετε σαν πελάτες μας.

Το Πρακτορείο Τόγιας Τravel με έδρα τη Ραφήνα έχει στόχο την πραγματοποίηση των ταξιδιωτικών μας αναγκών μέσα από τις πιο ποιοτικές, πρωτοποριακές και ανταγωνιστικές παρεχόμενες υπηρεσίες.

Συντονίσου στον RED 96,3 και… έφυγες!

Όροι συμμετοχής