Οι Arctic Monkeys παρουσιάζουν αυτές ις ημέρες το νέο τους άλμπουμ με στυλ και τις…αγαπημένες τους ταινίες. Το “Tranquility Base Hotel & Casino” είναι προ των πυλών, κυκλοφορεί στις 11 του μήνα, οι πρώτες κριτικές είναι πολύ θετικές και το αγαπημένο συγκρότημα που αναμένεται “να τα σπάσει” στο φετινό Rockwave Festival με την υποστήριξη του Red 96,3.

Με αφορμή την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ τους, οι Arctic Monkeys θα γεμίσουν πόλεις σε όλο τον πλανήτη με μικροκαταστήματα που θα διαθέτουν το άλμπουμ με συλλεκτικό υλικό και δώρα. Τα μικροκαταστήματα θα λειτουργήσουν σε Σέφιλντ (φυσικά), Νέα Υόρκη, Σίδνεϊ,Παρίσι, Βερολίνο και Τόκιο.

Ωστόσο οι Αυστραλοί οπαδοί του Turner και της παρέας του είναι ακόμη πιο τυχεροί αφού στο Σίδνεϊ θα διεξαχθεί και μίνι κινηματογραφικό φεστιβάλ με τις αγαπημένες ταινίες των μελών του συγκροτήματος.

Θα προβληθούν ανάμεσα στις άλλες την Παρασκευή και το Σάββατο, “Ο Κόκκινος Κύκλος” του Jean-Pierre Mellville, “Η Συνομιλία” του Francis Ford Coppola, “Το Τελευταίο Βάλς” του Martin Scorsese.