Ο…Άρχοντας των Δαχτυλιδιών ασχολείται με τους Beatles και το τελευταίο τους άλμπουμ

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Peter Jackson αναλαμβάνει ντοκιμαντέρ για την τελευταία ηχογράφηση των Beatles. Ο λόγος για το “Let It Be” και το ομώνυμο  ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε το 1969 από τον Μichael-Lindsey Hogg,  αλλά συνάντησε την αδιαφορία τόσο του κοινού όσο και των Σκαθαριών. Τώρα ο “Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών” ανακοίνωσε πως  θα ξαναμοντάρει όλο το τότε υλικό (55 ώρες βίντεο και 140 ώρες ήχο) με στόχο κάτι εντελώς καινούργιο.

“Ο όγκος του υλικού που έχουμε επαρκεί για να σιγουρέψει πως η ταινία θα κάνει τους θαυμαστές των Beatles να νιώσουν παρόντες στη δημιουργία του δίσκου. Είναι σαν μια χρονομηχανή που μας ταξιδεύει πίσω στο 1969, για να δούμε πως κατάφερναν αυτοί οι τέσσερις φίλοι να φτιάχνουν μαζί τέτοια μουσική.”ανέφερε ο ίδιος.

Το “Let It Be” θα κυκλοφορήσει το 2020,ώστε να συμπίπτει με τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού άλμπουμ των Beatles ενώ συνεργάτες του σκηνοθέτη έχουν αναφέρει πως στο έργο του, έχει την υποστήριξη των δυο εν ζωή μελών του συγκροτήματος, Paul McCartney και Ringo Starr.

ΣΧΕΤΙΚΑ