Ο ντράμερ των System Of A Down ζητάει ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα για το συγκρότημα

Viral έγινε μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτηση του ντράμερ των System Of A Down John Dolmayan στο Instagram που ταράζει τα λιμνάζοντα νερά σχετικά με την κατάσταση του συγκροτήματος. Ως γνωστόν αν και οι SOAD συνεχίζουν ως ενεργή μπάντα, λειτουργούν μόνο συναυλιακά κι έχουν να βγάλουν άλμπουμ από το 2005. Όλα αυτά εξαιτίας των μεγάλων διαφορών μεταξύ των δύο δημιουργικών πυλώνων τους, του κιθαρίστα Daron Malakian και του frontman Serj Tankian.

O ντράμερ των System Of A Down αντλεί λοιπόν έμπνευση από τις πρόσφατες εξελίξεις σε Tool (επιτέλους νέο άλμπουμ) , Rage Against The Machine (επανένωση) και Red Hot Chili Peppers (επιστροφή Frusciante) και απαιτεί από τους Malakian-Tankian να “αφήσουν στην άκρη τις μ@λ@κίες” και να εργαστούν για το κοινό καλό. Η ανάρτηση συνοδεύεται από μια φωτογραφία με τα logos των τεσσάρων super groups με εκείνο των SOAD…ανάποδα και αναφέρει:

“Tρία από αυτά τα συγκροτήματα κατάφεραν να βγούν από την εσωστρέφειά τους και να εργαστούν για το κοινό καλό. Ίσως να μπορεί και το τέταρτο. Ίσως να έφτασε η ώρα να αφήσουν κάποιοι στην άκρη τις μ@λ@κίες, να ελέγξουν τα τεράστια Εγώ τους και να κάνουν μαζί όσα δεν μπορούν να κάνουν ξεχωριστά. Ίσως, απλώς ίσως, να συμβεί ένα θαύμα των Χριστουγέννων. Ίσως να αφορά τους System Of A Down”.

Mιας και η ανάρτηση του Dolmayan εκφράζει 100% τους οπαδούς του συγκροτήματος μήπως θα έπρεπε να την ακούσουν και οι…εγκαλούμενοι Tankian και Malakian; Μακάρι…

ΣΧΕΤΙΚΑ