Ο τελικός του Champions League, οι Echo and The Bunnymen και…η κωλοτούμπα

Echo And The Bunnymen. Μπορεί να μην είναι στα επάνω τους αλλά παραμένουν ισχυρότατο όνομα, ειδικά στο Νησί. Το συγκρότημα απο το Λίβερπουλ τα έκανε όμως μαντάρα με αφορμή την συναυλία του που έτυχε να συμπίπτει με τον τελικό του Champions League .

Προφανώς όταν “έκλειναν” συναυλία στο Μπέρμινχαμ για την 26η Μαϊου ούτε που φαντάζονταν ότι στο τελικό θα έπαιζε η ομάδα τους. Λίβερπουλ-Ρεάλ λοιπόν και οι Echo And The Bunnymen έριξαν την βόμβα: Tα περίφημα “The Killing Moon” και “Bring On The Dancing Horses” θα έπαιρναν αναβολή για να δει το συγκρότημα τον τελικό.

Η ιδέα όμως δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς που είχαν αγοράσει εισιτήρια και δεν μπορούσαν να κανονίσουν άλλη ημερομηνία.

Τα σόσιαλ πήραν φωτιά και τελικά οι Echo Ant The Bunnymen, απογοητευμένοι έκαναν την κωλοτούμπα και ανακοίνωσαν ότι η συναυλία που ήταν να αναβληθεί, τελικά δεν αναβάλλεται. Κι αυτό όμως συγκέντωσε τα πυρά των οπαδών που στο μεταξύ είχαν ακυρώσει τα εισιτήριά τους αλλά και την διαμονή στο Μπέρμινχαμ. Ας πάρει τουλάχιστον την κούπα η Λίβερπουλ να μείνει και κάποιος ευχαριστημένος…

ΣΧΕΤΙΚΑ