Οι Blueballs στον Red 96.3 λίγο πριν το μεγάλο live τους στο Gagarin

Οι Blueballs ξεχώρισαν ως φιναλίστ στη 2η σεζόν του μεγάλου διαγωνισμού ανάδειξης νέων καλλιτεχνών του Red 96.3. Λίγους μήνες μετά το RED LIVE, εμφανίζονται στο Gagarin 205! Περιμένοντας το μεγάλο τους live, τους κάναμε μερικές βασικές ερωτήσεις.

Για κάποιον που δεν σας ξέρει, τι είναι οι Blueballs;
Οι Blueballs είναι μια αρχαία ομάδα πολεμιστών του Σύμπαντος, όπου στάλθηκε από τους δημιουργούς του για να φέρει την ισορροπία του ΦΣΣΣ στη Γη.

Τι ακούγατε όταν ήσασταν 13 χρονών, τι στα 20 και τι τώρα;
Είμαστε πολλά άτομα και αν αρχίσουμε δεν θα φτάσει ο server να σηκώσει το κείμενο!
Στα 13 ακούγαμε Φριστάιλερ (γουακαμακοφόν) και Βach, στα 20 Celine Dion και Yanni και τώρα την τονικότητα της συμπαντικής αρμονίας στα 432Hz.

Πώς βιώσατε την εμπειρία του RED LIVE, από την ημέρα που μάθατε για τον διαγωνισμό και αποφασίσατε να συμμετάσχετε, μέχρι τον τελικό και το βραβείο που κερδίσατε;
Δηλώσαμε συμμετοχή, το ξεχάσαμε, χτύπησε το τηλέφωνο, πήγαμε στο στούντιο του Red κάναμε αυτό που κάνουμε πάντα (σε μικρή version) και όταν μας ξανακάλεσαν για τον τελικό αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τι γίνεται! Το διασκεδάσαμε πολύ και στις 2 φάσεις του διαγωνισμού! Το βραβείο ήταν απλά ένα bonus της όλης εμπειρίας!

Τι άλλαξε για σας μετά τη συμμετοχή σας στο RED LIVE;
Ξεκίνησε η Παγκόσμια Κυριαρχία με την ευλογία του Red!
Ήταν μια ευκαιρία για να ακουστεί η μουσική μας έξω από τον κύκλο που έχουμε φτιάξει και να δουν το show μας άτομα που είναι χρόνια στο χώρο.
Έτσι καταλήξαμε να ετοιμάζουμε ένα EPIC Release Show του δεύτερου Album μας στο Gagarin 205.

Τι κάνετε όταν δεν είστε οι Blueballs;
Πάντα είμαστε Blueballs. Ο Αυτοκράτορας δεν έχει ωράριο, ο πλανήτης πάντα τον χρειάζεται.

Τι ακριβώς θα γίνει την 1η Ιουνίου στο Gagarin 205;
Την 1η Ιουνίου θα κοντεύουν 2 μήνες από το τελευταίο μας live. Θα είμαστε πεινασμένοι, λυσσασμένοι και αδυσώπητοι. Το Gagarin θα πάρει φωτιά!

Blueballs LIVE στο Gagarin την Παρασκευή 1 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο.
Τα λέμε εκεί!