Οι Iron Maiden “ελπίζουν” να παίξουν live το “Alexander The Great” “κάποια μέρα” κι εμείς ξέρουμε ποιά συγκεκριμένη μπορεί να εννοούν

Στις 20 Ιουλίου οι Iron Maiden θα είναι στην σκηνή του Terra Vibe Park για το φετινό Rockwave Festival με την υποστήριξη του Red 96,3. Aυτό το μετέδωσε πρώτος ο Red ελάχιστα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση της συναυλίας των Βρετανών τιτάνων του heavy metal στην χώρα μας.

Ένα από τα τραγούδια-μαράζι των οπαδών και εύλογα των Ελλήνων οπαδών, είναι το περίφημο “Alexander The Great”, το διάρκειας 8μιση λεπτών επικό τρακ από το “Somewhere In Time” το οποίο οι Iron Maiden δεν έχουν ερμηνεύσει ποτέ live στα 32 χρόνια της ύπαρξής του. Μάλιστα το 2016 είχε ξεκινήσει online αίτημα για να παίξουν επιτέλους live το συγκεκριμένο τραγούδι που αφηγείται το έπος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Τώρα, ο ντράμερ των Μaiden Nicko McBrain ανέφερε πως πρόκειται για ένα απο τα σπάνια τραγούδια που το συγκρότημα ανυπομονεί να παίξει live. “Θα ήθελα να πω κάτι, είπε ο McBrain στο KaaosTV της Φινλανδίας: Θέλω να παίξουμε μια μέρα live το “Alexander The Great”. Είναι ένα πολύ πολύ δύσκολο τραγούδι για όλα τα όργανα, έχει αυξομειώσεις στον ρυθμό και τρελλαίνομαι για το intro και τα γ***μένα τύμπανα που περιέχει. Μια απο αυτές τις μέρες θέλω οι Iron Maiden να παίξουν live αυτό το κομμάτι γιατί το έχουμε προβάρει και το δοκιμάσαμε πιο παλιά αλλά δεν τα είχαμε καταφέρει”.

Εννοείται πως κανείς δεν αμφιβάλει πως δεν θα βρουν καλύτερη ευκαιρία να ερμηνεύσουν το “Alexander The Great” παρά μπροστά στο πολυπληθές ελληνικό κοινό την 20η Ιουλίου. Περιμένουμε!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ