Οι Muse στον RED 96,3

Συντονίσου, άκου τα νέα τους τραγούδια και κέρδισε συλλεκτικά δώρα!

Οι Muse δημιουργήθηκαν το 1994 κι έχουν πάνω από 20 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό τους. Το τελευταίο τους album, Drones (Ιούνιος 2015) ήταν No1 σε 21 χώρες και το πρώτο Νο1 για το συγκρότημα στην Αμερική, όπου και κέρδισαν το δεύτερο τους Grammy για Best Rock Album. Ένα από τα καλύτερα live acts στον κόσμο, οι Muse εχουν μια μεγάλη συλλογή και από άλλα βραβεία, όπως American Music, MTV Europe, Brit, NME και Q Awards, μεταξύ άλλων.

Το νέο τους album Simulation Theory, είχε παραγωγούς τους ίδιους τους Muse αλλά και τους Rich Costey, Mike Elizondo, Shellback και Timbaland. Όλα τα singles θα συνοδεύονται από videos, όπως και το The Dark Side που κυκλοφορεί σήμερα. Ένα επικό Muse track, ένα από αυτά που οι Muse δημιουργούν και κλέβουν τη παράσταση, με τα χαρακτηριστικά φωνητικά του Matt Bellamy αλλά και την εντυπωσιακή ενορχήστρωση που ταιριάζει στο στάδια που γεμίζουν.

To εξώφυλλο του album είναι του καλλιτέχνη Kyle Lambert που έχει γίνει γνωστός από το Stranger Things και το Jurassic Park. Στην super deluxe έκδοση, το εξώφυλλο είναι του Paul Shipper (Star Wars: The Last Jedi, Avengers: Infinity War).

To track list

1. Algorithm
2. The Dark Side
3. Pressure
4. Propaganda
5. Break It To Me
6. Something Human
7. Thought Contagion
8. Get Up and Fight
9. Blockades
10. Dig Down
11. The Void

ΣΧΕΤΙΚΑ