Οι Prophets Of Rage τίμησαν τον Chris Cornell στην αθηναϊκή συναυλία τους που έγινε με την υποστήριξη του Red 96,3

Όσοι βρέθηκαν (και ήταν πολλοί) στην συναυλία των Prophets Of Rage στην Αθήνα γνωρίζουν “τι” έγινε. Μια απο τις πιο επιτυχημένες συναυλίες του 2019, έκλεισε με ιδανικό τρόπο το συναυλιακό καλοκαίρι.

Και η παρέα του Tom Morello φρόντισε να την κάνει αξέχαστη για έναν ακόμη λόγο. Τον φόρο τιμής στον αδικοχαμένο φίλο τους και  frontman των Soundgarden και Audioslave, Chris Cornell.

“Αν ξέρετε τα λόγια, τραγουδήστε  γιατί τώρα είστε η φωνή του” είπε ο Morello στο ελληνικό κοινό,προλογίζοντας το “Cochise”, τραγούδι των Audioslave που έγραψε ο ίδιος με τα επίσης μέλη των Prophets και Rage Against The Machine, Tim Commerford και Brad Wilk, μαζί φυσικά με τον Cornell.

Mετά μάλιστα την εκπληκτική συναυλία που συνέβη με την υποστήριξη του πρώτου σταθμού για την ροκ μουσική στην Αθήνα, του Red 96,3, ο Tom Morello θυμήθηκε την προηγούμενη φορά που είχε έρθει στην χώρα μας με τους Rage Against The Machine: “Είχαμε παίξει παλιά μπροστά στο πιο τρελό και αξιομνημόνευτο κοινό αλλά σήμερα ο κόσμος ξεπέρασε ακόμη κι αυτό. Οι πυρσοί, οι στρατευμένοι σύντροφοι, η εκπληκτική εικόνα μετά τη συναυλία και το αφιέρωμα στον Chris με τον προβολέα στο άδειο μικρόφωνο ήταν οι κορυφαίες στιγμές για εμένα”.

Η συναυλία των Prophets Of Rage στην Αθήνα πήρε μεγάλη δημοσιότητα και στο εξωτερικό, με μεγάλα sites όπως τα Spin, Rolling Stone και NME να κάνουν ειδικές αναφορές στο κοινό και το συγκινητικό αφιέρωμα στον Chris Cornell.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ