Οι Rage Against The Machine στην Ευρώπη

 

40 συναυλίες περιλαμβάνει η περιοδεία που ανακοίνωσαν οι Rage Against The Machine για να γιορτάσουν την επανασύνδεσή τους. Η πλειοψηφία τους είναι στις ΗΠΑ και τον Καναδά, αλλά Αύγουστο και Σεπτέμβριο θα είναι στην Ευρώπη για επτά για την ώρα συναυλίες που αναμένεται να γίνουν περισσότερες αφού το ευρωπαϊκό πρόγραμμα καλύπτει μόνο το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Μαζί τους θα είναι οι Run The Jewels.

Η περιοδεία ξεκινά την 26η Μαρτίου από το Ελ Πάσο των ΗΠΑ και καταλήγει μέχρι στιγμής την 10η Σεπτεμβρίου στην Κρακοβία της Πολωνίας. Να σημειωθεί ακόμη πως το συγκρότημα ανακοίνωσε πως τα έσοδα από τις τρεις εναρκτήριες συναυλίες της περιοδείας El Paso (26 Μαρτίου)), Las Cruces (28 Μαρτίου) και Glendale (30 Mαρτίου) θα προσφερθούν στο σύνολό τους για τα δικαιώματα και την ελάφρυνση των μεταναστών.

Οι Rage Against The Machine θα παίξουν στην ήπειρό μας τον Αύγουστο στην Βρετανία ( 28 και 30 στο Leeds Festival και στο Reading Festival). Tην 1η Σεπτεμβρίου στο Παρίσι και στο Rock En Seine Festival, την 4η στην Ιρλανδία και στο Electric Picnic Festival, την 6η στο Lollapalooza του Βερολίνου, την 8η Σεπτεμβρίου στην Ο2 Arena της Πράγας και την 10η στην Κρακοβία.

ΣΧΕΤΙΚΑ