Οι Tool επιβεβαιώνουν για πρώτη φορά την ημερομηνία του πολυαναμενόμενου νέου τους άλμπουμ

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σίριαλ της ροκ μουσικής ύστερα από το “βγαίνει-δεν βγαίνει” του αλήστου μνήμης “Chinese Democracy” των Guns N’Roses. Οι Tool θεωρούνται και όχι άδικα οι “Pink Floyd” του νέου progressive metal, δίνοντας πάντα ψυχεδελικό και βαθύ νόημα στα πολύπλοκα τραγούδια τους.

Το νέο τους άλμπουμ “έρχεται” κάθε χρόνο αλλά δεν έχει έρθει ποτέ και μόνο ελάχιστες πληροφορίες έρχονται από το στρατόπεδο του εκκεντρικού τους frontman James Maynard Keenan που τα τελευταία χρόνια έδειχνε να προτιμά τις μουσικές της άλλης εξαιρετικής μπάντας του, των A Full Circle, ή τα αμπέλια του.

Τελικά, ο ντράμερ των Tool Danny Carey ανακοίνωσε ότι το άλμπουμ είναι στο τελικό στάδιο του στούντιο, ολοκληρώνεται το remix των τραγουδιών και θα κυκλοφορήσει αρχές της Άνοιξης. “Νομίζω ότι αν όλα πάνε καλά, θα είναι διαθέσιμο στα μέσα Απριλίου” δήλωσε ο Carey ενώ ο Gabriel Shaffer που θεωρείται “εξ απορρήτων” του Keenan επιβεβαίωσε ότι το άλμπουμ είναι “100% έτοιμο κι απομένει να δούμε αν το κοινό είναι έτοιμο για κάτι τέτοιο”. Το τελευταίο άλμπουμ των Tool ήταν το “10.000 Days” του 2006.

ΣΧΕΤΙΚΑ