ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ RED LIVE 3

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «REDLIVE»
Όροι Συμμετοχής
[01/10/2018]

Διοργανωτής του διαγωνισμού «REDLIVE» είναι η εταιρεία με την επωνυμία «FRONTSTAGE ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», και τον διακριτικό τίτλο «FRONTSTAGE ENTERTAINMENT A.E.» (εφεξής ο «διοργανωτής»), η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, επί της οδού Αμαρουσίου – Χαλανδρίου αρ. 89. Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού RED 96,3 και φέρει την ονομασία «REDLIVE» (στο εξής «O Διαγωνισμός»). O Red 96.3, μέσα από αυτόν τον μεγάλο διαγωνισμό, δίνει την ευκαιρία σε νέα ελληνικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες να παρουσιάσουν ζωντανά στο live stage του RED 96.3 (και στον αέρα του RedFM) διασκευές τραγουδιών αγαπημένων rock συγκροτημάτων μαζί με δικά τους νέα τραγούδια.

Οι παρόντες όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό αποτελούν το σύνολο των όρων διεξαγωγής αυτού και βρίσκονται αναρτημένοι στον ιστότοπο του ρ/σ RED 96,3 http://redfm.gr/
Οι Όροι τροποποιούνται ελεύθερα, ο διαγωνισμός αναστέλλεται, μετατίθεται χρονικά, αναβάλλεται προσωρινά ή οριστικά, άλλως ακυρώνεται από τον Διοργανωτή με νεότερη ανακοίνωση/καταχώρηση στην ανωτέρω ιστοσελίδα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πολίτες κρατών μελών της Ε.Ε. που διαμένουν στην Ελλάδα, και έχουν συμπληρώσει το 18° έτος της ηλικίας τους. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι ή απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στην εταιρεία-διοργανωτή και οι συγγενείς τους μέχρι και β’ βαθμού.
Διαδικασία Διαγωνισμού:
4.1. Κάθε συμμετέχων, είτε ως συγκρότημα, είτε ατομικά ως μουσικός-καλλιτέχνης, δηλώνει την συμμετοχή του στην ιστοσελίδα του Ραδιοφωνικού Σταθμού (redfm.gr), συμπληρώνοντας με τα στοιχεία του (όνομα, επώνυμο, όνομα συγκροτήματος, διεύθυνση e-mail, κινητός ή και σταθερός τηλεφωνικός αριθμός) την ειδική φόρμα που είναι ανηρτημένη εκεί και αποστέλλοντας link με το υλικό /demo με το οποίο επιθυμεί αν συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν κατατεθεί έως την 19/10/2018 και ώρα 23:59 (προθεσμία για έγκυρη χρονικά συμμετοχή). Μετά από την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας, η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει το σύνολο του υλικού και θα επιλέξει κατά πλειοψηφία τις συμμετοχές που θα περάσουν στην επόμενη φάση με αμιγώς καλλιτεχνικά κριτήρια.

4.2. Όσοι περάσουν στη δεύτερη φάση, δηλαδή όσοι επιλεγούν από την κριτική επιτροπή κατά την ανωτέρω φάση, θα ανακοινωθούν με ανάρτηση που θα γίνει στην ανωτέρω αναφερόμενη ιστοσελίδα του Ραδιοφωνικού Σταθμού και θα κληθούν, με ειδική πρόσκληση στα στοιχεία επικοινωνίας που θα έχουν συμπληρώσει στην φόρμα συμμετοχής, να προσέλθουν με ξεχωριστά ραντεβού στο studio του Red 96,3 , σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν μετά από συνεννόηση μαζί τους, για παρουσίαση των μουσικών τους δημιουργιών. Οι παρουσιάσεις των συμμετεχόντων σε αυτή τη φάση, θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο (redfm.gr) ώστε να έχει τη δυνατότητα το κοινό να ψηφίσει και να επιλέξει κατά πλειοψηφία έναν (1) συμμετέχοντα από τους τέσσερις (4) συνολικά που θα περάσουν στην επόμενη φάση. Ταυτόχρονα και μετά το πέρας των ανωτέρω ζωντανών παρουσιάσεων, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα τρία (3) συγκροτήματα/ καλλιτεχνών που θα προκριθούν, μαζί με το ένα (1) που θα έχει επιλέξει το κοινό, στα REDLIVE για την επόμενη φάση (ημιτελική φάση). Σημειώνεται ότι η διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού η οποία θα διεξαχθεί μέσω αποστολής χρεώσιμου σύντομου γραπτού μηνύματος (sms), καθώς και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια θα ανακοινωθούν έγκαιρα πριν από την έναρξη της ανωτέρω φάσης επιλογής των συμμετεχόντων.

4.3. Στην τελευταία φάση, κατόπιν ειδικής ανακοίνωσης στο κοινό και ειδικής ενημέρωσης των προκριθέντων (και πάλι στα στοιχεία επικοινωνίας που θα έχουν συμπληρώσει στην φόρμα συμμετοχής) των τεσσάρων 4 συγκροτημάτων/ καλλιτεχνών που θα έχουν προκριθεί από την ημιτελική φάση, θα εμφανιστούν και τα τέσσερα (4) συγκροτήματα στο live stage του RED 96.3 μπροστά σε περιορισμένο αριθμό τυχερών ακροατών και ενώπιον της κριτικής επιτροπής ώστε να παρουσιάσουν τις μουσικές τους δημιουργίες (τελική φάση διαγωνισμού).

4.4. Η ανακοίνωση του τελικού νικητή θα πραγματοποιηθεί εντός του Δεκεμβρίου (κατόπιν ειδικής ανακοίνωσης στο κοινό) από την ιστοσελίδα και τον αέρα του RED 96.3 .

4.5. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει δωρεάν ηχογράφηση του ηχογραφήματός του, παρουσίαση του ηχογραφήματος και υποστήριξή του από τον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού RED 96,3 για χρονικό διάστημα από την ηχογράφησή του μέχρι 2 μήνες μετά, και ψηφιακή έκδοση (Digital release) του single από τη δισκογραφική εταιρεία Minos EMI/Universal. Ο δεύτερος νικητής διασφάλιση εμφάνισης του καλλιτέχνη/ομάδας καλλιτεχνών στο Rockwave Festival 2018 και επικοινωνία της εμφάνισης από τον ραδιοφωνικό σταθμό RED 96,3. Ο τρίτος μια δωροεπιταγή ύψους τριακοσίων (300) ευρώ καθαρά, σε κατάστημα με είδη μουσικού εξοπλισμού. Ο τέταρτος συμμετέχων μπύρες από την Pils Hellas.

Διάρκεια Διαγωνισμού
Έναρξη : 01/10/2018

Λήξη : 19/10/2018

Κριτική επιτροπή
Ο διοργανωτής συγκροτεί, για τους σκοπούς της διενέργειας του Διαγωνισμού, κριτική επιτροπή αποτελούμενη από μουσικούς παραγωγούς, μουσικούς ή επαγγελματίες του καλλιτεχνικού χώρου. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ανακοινώνονται από τον διοργανωτή στην ιστοσελίδα του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Οι 4 νικητές αφού ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν δηλώσει στην σχετική φόρμα συμμετοχής, για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού παραλαμβάνουν τα χρηματικά (όπου προβλέπεται) έπαθλά τους με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσουν εγγράφως ή μέσω εξουσιοδοτημένου (με γνήσιο υπογραφής) εκπροσώπου τους, εντός προθεσμίας δύο μηνών κατά τα κατωτέρω. Η μη αποστολή ή μη γνωστοποίηση εγγράφως στον διοργανωτή των στοιχείων αφενός των Τραπεζικών λογαριασμών των νικητών εντός της αποκλειστικής προθεσμίας ενός μήνα από την ειδοποίησή τους οδηγεί στην οριστική απώλεια των επάθλων. Κάθε νικητής προσέρχεται στα γραφεία του διοργανωτή και υπογράφει πριν από την ολοκλήρωση της παραλαβής του δώρου του σχετική δήλωση παραλαβής αυτού και απαλλαγής του διοργανωτή από κάθε ευθύνη.
Ο διοργανωτής έχει το δικαίωμα να ανακοινώνει τα στοιχεία των συμμετεχόντων σε κάθε φάση του διαγωνισμού καθώς και των νικητών, να τα χρησιμοποιεί για διαφημιστικούς σκοπούς, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Α50) περί Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αυτοδικαίως την έγκριση των συμμετεχόντων στην χρησιμοποίηση των στοιχείων τους, εφόσον αναδειχθούν νικητές, χωρίς να καταβάλλεται σε αυτούς αντάλλαγμα για την αιτία αυτή.
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται και διεξάγεται με διαφάνεια, οι δε παρόντες όροι σχετικά με την οργάνωση και τη διεξαγωγή του είναι δεσμευτικοί.
Οι συμμετέχοντες και οι προκρινόμενοι σε κάθε διακριτή φάση και σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού, δηλώνουν ότι έχουν κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργιών τους, ότι έχουν δικαίωμα χρήσης των μουσικών κομματιών που δεν είναι δική τους δημιουργία και κατέχουν κάθε σχετική άδεια από τους δικαιούχους ή και τους αρμόδιους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης, και ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι κάθε τυχόν δικαιούχου για την παρουσίαση, διασκευή, εκτέλεση των μουσικών δημιουργιών που θα γίνει σε χώρο δικής του ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη να αποζημιώσουν τον διοργανωτή για κάθε ζημία τυχόν , θετική και αποθετική, υποστεί εξ αιτίας αυτού του λόγου, ήτοι της έλλειψης σχετικής άδειας των συμμετεχόντων για την χρήση, εκτέλεση, διασκευή, και κάθε άλλου σχετικού πνευματικού δικαιώματος των μουσικών κομματιών στο πλαίσιο του παρόντος διαγωνισμού.
Ακολουθεί η φόρμα δήλωσης συμμετοχής στον Διαγωνισμό.

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ RED LIVE ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ RED FM 96,3

ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ- ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ – ΕΡΜΗΝΕΥΤΈΣ

Όνομα:
Επώνυμο:
Όνομα Συγκροτήματος (εάν πρόκειται για συγκρότημα):
Διεύθυνση e-mail:
Τηλ. Επικοινωνίας:
LINK – ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ DEMO ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ:

Με την υποβολή της παρούσας αίτησης συμμετοχής μου, δηλώνω ότι έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους του διαγωνισμού.

Δηλώνω τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό RedLive του ραδιοφωνικού σταθμού Red FM96,3.

Δηλώνω ότι το link στο demo του μουσικού κομματιού της συμμετοχής μου είναι ενεργό και θα παραμείνει ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Η Συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη αποδοχή από όλους τους Συμμετέχοντες των παρόντων όρων και κάθε τροποποίησης αυτών, όπως αυτοί δημοσιεύονται.