Ποιό ’80s video ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube ;

Οι Guns N’ Roses συνεχίζουν να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Με μια τεράστια ήδη καριέρα είδαν στα μέσα Οκτωβρίου του 2019 το single τους “Sweet Child O’ Mine” να σπάει το αδιανότητο φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου θεάσεων στο YouTube!

Πρόκειται για το δεύτερο video των G n’R που καταφέρνει κάτι τόσο σημαντικό, αφού το ίδιο πέτυχε το “Νοvember Rain” που παραμένει μέχρι και σήμερα το μοναδικό κομμάτι των ΄90s που ξεπέρασε το συγκεκριμένο ορόσημο.Έτσι το αμερικανικό συγκρότημα έχει πλέον κατακτήσει δύο (!) σημαντικότατες δεκαετίες για την παγκόσμια χαρντ ροκ μουσική!

Το “Sweet Child O’Mine” ήταν το τρίτο single από το περίφημο “Appetite For Destruction” LP του 1987 και κυκλοφόρησε ως single ένα ολόκληρο χρόνο μετά το άλμπουμ. Κατάφερε ωστόσο να καρφωθεί στο Νο.1 του Billboard, το μοναδικό single που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του. Μέχρι σήμερα το “Appetite For Destruction” παραμένει το πιο εμπορικό ντεμπούτο όλων των εποχών κι έχει γίνει 18 (!) φορές πλατινένιο. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ