Οδικός χάρτης για επιστροφή στις συναυλίες το Καλοκαίρι

Διαδικασία που θα επιτρέψει την επιστροφή των μεγάλων μουσικών φεστιβάλ το Καλοκαίρι του 2021 επεξεργάζονται οι υπεύθυνοι του σκωτσέζικου TRNSMT Festival, του Reading and Leeds και του περίφημου Glastonbury.

O Geoff Ellis, επικεφαλής της  DF Concerts είπε στην Daily Mail πως σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Σκωτίας ετοιμάζεται ένα πιλοτικό live event με 1000 άτομα που θα έχουν κάνει προηγουμένως ειδικά COVID-19 test.

Η συναυλία θα γίνει σε χώρα της ανατολικής Ευρώπης με τον μέθοδο του pre-test, δηλαδή το κοινό θα έχει κάνει το τεστ 24 ώρες πριν την συναυλία ενώ στην είσοδο θα γίνει έλεγχος με θερμόμετρα. Προηγουμένως το τεστ θα έχει ανεβεί σε μια εφαρμογή που θα επικυρώνει το εισιτήριο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, που διοργανώνει το TRNSMT festival στην Σκωτία, με την συμμετοχή των Liam Gallagher, Lewis Capaldi, The Courteeners,  αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, “αυτό που λειτουργεί με 1000 άτομα θα λειτουργήσει και με 20.000 η 50.000”.

Την ίδια τακτική προτείνουν και ο υπεύθυνος της Festival  Republic Melvin Bell αλλά και ο ιδρυτής του Glastonbury Michael Eavis που προχωράει κανονικά στην διοργάνωση του Glastonbury 2021.

“Θα είναι όλα αυτοματοποιημένα στα τηλέφωνα. Η διαδικασία θα κρατά 10 λεπτά και οι συναυλίες θα γίνονται κανονικά με αυτό τον τρόπο”, όπως είχε πει στο ΝΜΕ ο Melvin Bell που “τρέχει” το Reading and Leeds.

Δείτε ακόμη

 

Red Weekend Μεσάνυχτα - 6:00πμ
Now Playing
Unforgiven Metallica
Recently Played
None None
Unforgiven Metallica
Paradise City Guns N' Roses
In The End Linkin Park
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!

All Frontstage Radios

Red 96.3

Εδώ και 16 χρόνια, ο Νο. 1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα! It’s RED, it rocks.

En Lefko 87.7

Ο Νο. 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας. Discover Great Music!

HiT 88.9

Ο Number 1 Adult Pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΌΛΑ τα HiT και την Φράση που Πληρώνει.

Mελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!

Kidsradio.com

Το πρώτο παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Παιδικά τραγούδια, παιδικές ιστορίες, παιδικό ραδιόφωνο!

Google Play App Store
App Store Google Play