Επανέρχονται οι συναυλίες σε Πολιτείες των ΗΠΑ

Οι συναυλίες και τα πολυπληθή γεγονότα, καθώς και οι κινηματογράφοι και τα θέατρα επανέρχονται σε

αμερικανικές Πολιτείες από την Δευτέρα 4 Μαΐου, με την Πολιτεία του Missouri να ανακοινώνει πρώτη την απελευθέρωση των events.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Υγείας του Missouri, “κάθε περιορισμός έχει αρθεί από την 4η Μαΐου αρκεί να τηρούνται οι απαραίτητες υγειονομικές προφυλάξεις και η απόσταση μεταξύ των παρευρισκομενων”.

H απελευθέρωση δεν είναι πλήρης και δεν αφορά τις τρεις μεγαλύτερες πόλεις της περιοχής, το St.Louis, το Kansas City και το Springfield όπου η καραντίνα θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι νεοτέρας. Πολλές αμερικανικές Πολιτείες ειδικά στου Νότου έχουν ήδη ανακοινώσει πως οι συναυλίες και οι συγκεντρώσεις που είχαν προγραμματιστεί για το δεύτερο μισό του Μαΐου προβλέπεται να πραγματοποιηθούν με την τήρηση των κανόνων της υγιεινής και της απόστασης του 1,5 μέτρου.

Ωστόσο οι δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ που συνεχίζουν να πλήττονται από την πανδημία του COVID-19 και έχουν ήδη περισσότερους θανάτους από τον ιό από όσους είχαν στον πόλεμο του Βιετνάμ, δείχνουν ότι οι πολίτες σκοπεύουν να αποφύγουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις ακόμη κι αν όλες οι Πολιτείες άρουν τις απαγορεύσεις. 

 

Δείτε επίσης

 

 

Πέτρος Κουμπλής Μεσημέρι - 3:00μμ
Now Playing
I Don't Want To Miss A Thing Aerosmith
Recently Played
Burning Heart Survivor
Ready For Love Bad Company
Tubthumping Chumbawamba
Rock & Roll Queen Subways
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!