Νέο άλμπουμ από την καραντίνα σκέφτονται οι Metallica

Την περίπτωση να παρουσιάσουν νέο άλμπουμ από την εποχή που όλα τα μέλη τους είναι σε καραντίνα αποκάλυψε ο ντράμερ των Metallica, Lars Ulrich.

“Οι τέσσερεις μας επικοινωνούμε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα μέσω video call και παρά το γεγονός ότι ζούμε σε διαφορετικά μέρη, συζητάμε διαρκώς νέες ιδέες” είπε ο Ulrich σε συζήτηση με τον CEO της Salesforce Marc Benioff.

“Είναι ένα μεγάλο μάθημα ώστε να είμαστε δημιουργικοί μέσα σε μια τέτοια νέα κατάσταση. Σε μια κατάσταση που δεν μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε την εμπειρία και τα εργαλεία στα οποία στηριζόμασταν για τα τελευταία 50 ή 100 χρόνια” συμπλήρωσε ο ντράμερ των Μetallica που έχει και τον ρόλο του εκπροσώπου του super group προς τα ΜΜΕ.

Σε ερώτηση για την πιθανότητα να δημιουργήσουν ένα νέο άλμπουμ οι Metallica στην διάρκεια της αυτοαπομόνωσης, ο Lars Ulrich αποκάλυψε ότι αυτή η ιδέα έχει αναφερθεί και το συγκρότημα την σκέφτεται.

“Οι συνεργάτες μας στον τομέα του software και της παραγωγής εργάζονται ήδη πάνω στους τρόπους που μπορούν να συμβεί αυτό. Ο Lars, o James, o Kirk και ο Bob να γράψουν ένα νέο Metallica δίσκο από τέσσερις διαφορετικές πολιτείες.”

“Προφανώς αυτή είναι μια ιδέα που στριφογυρίζει στο μυαλό μας και μας ενθουσιάζει ιδαίτερα” κατέληξε ο Δανός ντράμερ των Metallica.

 

Δείτε επίσης 

 

Red Overnight 11:00μμ - 6:00πμ
Now Playing
Bang Bang Monophonics
Recently Played
You Found Me Fray
Runaway Bon Jovi
November Rain Guns N' Roses
Blackfield Blackfield
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!

All Frontstage Radios

Red 96.3

Εδώ και 16 χρόνια, ο Νο. 1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα! It’s RED, it rocks.

En Lefko 87.7

Ο Νο. 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας. Discover Great Music!

HiT 88.9

Ο Number 1 Adult Pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΌΛΑ τα HiT και την Φράση που Πληρώνει.

Mελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!

Kidsradio.com

Το πρώτο παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Παιδικά τραγούδια, παιδικές ιστορίες, παιδικό ραδιόφωνο!