Οι σταρ της ροκ μουσικής στέλνουν μηνύματα υπευθυνότητας και αισιοδοξίας

Με το social distancing να είναι πλέον παγκόσμιο, τα μεγάλα ονόματα της ροκ μουσικής στέλνουν μέσω των social μηνύματα συμπαράστασης και ελπίδας στους οπαδούς τους.

O Alice Cooper αφού αναφέρεται στην αναγκαιότητα να μένουμε στο σπίτι όσο το απαιτούν οι περιστάσεις, υπενθυμίζει στους fans να βοηθούν τα συγκροτήματα και τους μουσικούς που δεν είναι τόσο γνωστοί και πλήττονται περισσότερο από την αυτοαπομόνωση και τις ακυρώσεις συναυλιών. Ο Alice Cooper υπενθυμίζει ότι «σε αυτό είμαστε όλοι μαζί».

Το ίδιο κάνουν και οι Motley Crue που τονίζουν στους οπαδούς τους το «μένω σπίτι» και ασκούν κριτική στα λίγα συγκροτήματα και μουσικούς όπως οι Exploited και ο Kid Rock που αγνοούν τον κίνδυνο και κάνουν συναυλίες η λειτουργούν τα καταστήματα τους.

Ο Brian May των Queen χαρακτηρίζει την κατάσταση την σοβαρότερη που έχει αντιμετωπίσει πρόσφατα ο πλανήτης και την ανάρτηση του την πιο σημαντική που έχει κάνει ποτέ. Ο κιθαρίστας των Queen γράφει ότι η κατάσταση στην Βρετανία είναι πια ιδιαίτερα κρίσιμη λόγω της καθυστέρησης της κυβέρνησης να πάρει τα αναγκαία μέτρα και αναφέρει ότι ίσως να είναι αργά για τον περιορισμό του κορονοϊού στην χώρα αλλά όχι για να σωθούν ζωές.

Οι Scorpions με ανάρτηση τους στο Twitter ευχήθηκαν σε όλους Καλή Υγεία και επίσης τόνισαν την ανάγκη της αλληλεγγύης και της σοβαρότητας στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ανάλογες αναρτήσεις έχουν κάνει ο Billy Idol, o Gene Simmons των Kiss και οι Aerosmith που γράφουν «Μείνε σπίτι, νίκησε τον Ιό».

 

  Δείτε επίσης

Off Air 6:00πμ - 6:00πμ
Now Playing
Lonely Day System Of A Down
Recently Played
Every Breath You Take Police
Still Loving You Scorpions
Zombie Bad Wolves
House Of The Rising Sun Animals
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!