Ο Tim Booth αποκλειστικά στον πρώτο σταθμό για την ροκ μουσική στην Αθήνα, στον Red 96,3

Για αλλη μια φορά οι James μας ταξίδεψαν κι ο ίδιος ο Tim Booth ταξίδεψε στα χέρια των fans στην κατάμεστη πλατεία νερού. Στη συνέχεια μίλησε στον Red 96,3 τον πρώτο σταθμό για την ροκ μουσική στην Αθήνα

Σου προσφέρει πάντα χαρά μια συναυλία στην Ελλάδα ή υπάρχει κάτι διαφορετικό κάθε φορά;

Κάθε φορά, περνάμε υπέροχα στην Ελλάδα. Απλώς, κάποιες βραδιές είναι μαγικές. Ανεβαίνεις στη σκηνή, ο ήχος είναι τέλειος, η ενέργεια είναι υπέροχη και απόψε ήταν μια τέτοια βραδιά. Παίξαμε στη Θεσσαλονίκη χτες και ήταν πολύ όμορφα. Αλλά σήμερα, εδώ… we killed it! Παίξαμε και νέα κομμάτια, οπότε ήταν κάτι τελείως μοναδικό.

 

Έχεις πει στο παρελθόν ότι κάποιες φορές, όταν κοιμάσαι, ξυπνάς απότομα και αυτοσχεδιάζεις πάνω σε στίχους. Σου συμβαίνει ακόμα;

Έγραψα στον ύπνο μου ένα ολόκληρο τραγούδι πριν από 2 εβδομάδες! Με φλάουτα και drums και όλο το production,  μάλιστα ηχογράφησα το πρώτο ενάμιση λεπτό το ίδιο βράδυ! Γράφω τους περισσότερους στίχους από τα τραγούδια μου στις 4 το πρωί, είναι η καλύτερη ώρα για να γράφεις στίχους.

 

Τι σημαίνει Iggy Pop για σένα; Τον έχεις ξαναδεί;

Τον είχα δει για πρώτη φορά στα 16 μου, είμαι μεγάλος θαυμαστής του. Ήταν μόλις η τρίτη συναυλία που είχα δει. Μάλιστα, είχα οργανώσει ένα σχολικό πάρτι, για να βρω δικαιολογία να πάω. Ήταν η “Lust For Life” περιοδεία και ήταν φανταστικά. Η ενέργειά του δεν είναι η ίδια, προφανώς, αλλά είναι πάντα τόσο σπουδαίος πάνω στη σκηνή!