Σε αναβρασμό AC/DC και οπαδοί

Πριν δυο εβδομάδες οι social λογαριασμοί των AC/DC ήταν σιωπηλοί και μάλιστα για 20 ολόκληρους μήνες. Αυτό άλλαξε όμως με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων του “Highway To Hell”.

Πρόκειται πράγματι για αφορμή,  με κατάληξη την ανακοίνωση από ημέρα σε ημέρα της νέας παγκόσμιας περιοδείας τους και πάλι με τον Brian Johnson στο μικρόφωνο και τον Phil Rudd στα ντραμς. Μάλιστα η ανακοίνωση σύμφωνα με αμερικανικά ραδιόφωνα αναμενόταν για την 17η Ιουλίου, κάτι που όμως δεν συνέβη.

Παράλληλα το κορυφαίο συγκρότημα έχει μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει νέο άλμπουμ που θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Malcolm Young.

Καθημερινά οι AC/DC τιτιβίζουν φωτογραφίες ή σπάνια βίντεο στο Twitter, θυμίζοντας στους οπαδούς εμβληματικές στιγμές της ιστορίας τους. Τελευταίο upload η σπάνια εκτέλεση του “The Jack” από το τηλεοπτικό show “Countdown”. H εικόνα και ο ήχος έρχονται από τις 13 Ιουλίου 1979 και την συναυλία των Αυστραλών στο Άρνεμ της Ολλανδίας.

Περισσότερα για τις δράσεις των AC/DC και την επικείμενη περιοδεία τους, σε όλες τις εκπομπές του Red 96,3, στα κοινωνικά Μέσα του Red και στο redfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ