Στα βήματα του Fyre το Woodstock 50;

Πρωτοφανείς καταστάσεις για μεγάλο συναυλιακό event στις ΗΠΑ! Η αναβίωση του θρυλικού Woodstock αναμένεται το τριήμερο 16,17,18 Αυγούστου στο Watkins Glen της Νέας Υόρκης με τους διοργανωτές να έχουν ανακοινώσει πως αναμένονται πάνω από 100.000 άνθρωποι. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί, είναι οι  Dead & Company, Robert Plant & The Sensational Space Shifters, John Fogerty, Greta Van Fleet, Killers, Rival Sons,  Jay-Z, Miley Cyrus, Imagine Dragons, Black Keys και Chance The Rapper.

Όμως με διαδοχικές τους ανακοινώσεις οι χορηγοί του φεστιβάλ έδωσαν τέλος στις προσδοκίες των οπαδών επικαλούμενοι πρόβλημα με τις άδειες του χώρου. Την 29η Απριλίου μάλιστα, ο βασικός χρηματοδότης του Woodstock 50, ο διαφημιστικός κολοσσός  Dentsu Aegis , επίσης ανακοίνωσε οτι το φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί.  Στην σκληρή της επίσημη δήλωση, η εταιρεία αναφέρει ότι”παρά την τεράστια προσπάθειά μας και την επένδυση σε χρήμα και χρόνο, δεν πιστεύουμε ότι η παραγωγή του φεστιβάλ είναι ικανή να σταθεί αντάξια του ονόματος του Woodstock, εξασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια καλλιτεχνών και κοινού. Έτσι αποφασίσαμε όσο δύσκολο κι αν μας ήταν να ακυρώσουμε το φεστιβάλ”.

Η στάση των χορηγών εξόργισε τους διοργανωτές και τον Michael Lang που είχε συνδιοργανώσει και το αρχικό Woostock: “Το Woodstock 50 αρνείται κατηγορηματικά την ακύρωση του φεστιβάλ και θα λάβει νομικά μέτρα αφού οποιοσδήποτε χορηγός δεν έχει το δικαίωμα να ακυρώσει μονομερώς το φεστιβάλ.” Στην δημοσιότητα δώθηκε και επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών όπου τονίζεται ότι “παρά την απόσυρση του οικονομικού μας εταίρου, συνεχίζουμε την διοργάνωση και είμαστε στην πορεία ανεύρεσης νέων οικονομικών συνεργατών.”

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

займ на картукредит наличнымирко