Σύνταξη, σεξ και Iron Maiden

Αυτός 81, αυτή 71. Φαινομενικά τίποτα δεν μπορούσε να πάρει περίεργη τροπή όταν το ζευγάρι μετακόμισε σε ενα ήσυχο προάστειο της Στοκχόλμης όπου συνήθως κατοικούν συνταξιούχοι. Κι όμως!

Τα ζητήματα άρχισαν τον Οκτώβριο, όταν άρχισαν οι πρώτες κλήσεις με παράπονα από τους γείτονες: Το ζεύγος έκανε πολλή φασαρία στο σεξ και μάλιστα “όλη νύχτα”,αναστατώνοντας την γειτονιά και την ηρεμία των συνταξιούχων της. Τους έγινε επίπληξη αλλά το ζευγάρι δεν είπε την τελευταία του λέξη. Θα έπαιρνε εκδίκηση από τους γείτονες.

Σύμφωνα με την σουηδική Aftonbladet, η αστυνομία επανήλθε καθώς η γειτονιά “έτριζε” από τραγούδια των Iron Maiden σε τρελά decibel! Αστυνομία και…πυροσβέστες έφτασαν στον τόπο του “εγκλήματος” όταν έπαιζε πολύ δυνατά από τα ηχεία που είχαν τοποθετηθεί κοντά στα παράθυρα το “Afraid To Shoot Strangers” των Maiden!

Το ηλικιωμένο ζευγάρι μάλιτσα δεν…άκουγε το κουδούνι και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να παραβιάσουν την πόρτα. Ύστερα απο διαπραγμτεύσεις, ο 81χρονος με την 71χρονη σύζυγο, απλώς μηνύθηκαν για διατάραξη Κοινής Ησυχίας και στην συνέχεια οι κατηγορίες αποσύρθηκαν. Θεούληδες!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ