Τα 5+1 κορυφαία συγκροτήματα-cameos για τα 30 χρόνια των Simpsons

Η κορυφαία σειρά κινουμένων σχεδίων The Simpsons έγινε 30 ετών και οι δημιουργοί της δεν έκρυψαν ποτέ τις μουσικές καταβολές τους. Έτσι από τα επεισόδια της σειράς παρέλασαν μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα της ροκ μουσικής σε απολαυστικα cartoon-cameos…

Θυμόμαστε τα πέντε πιο χαρακτηριστικά και ένα που σίγουρα είναι κάτι…διαφορετικό…

1. Aerosmith, “Flaming Moe’s” (1991) Ο Steven Tyler και η παρέα του στο “Walk This Way”…

2.The Red Hot Chili Peppers, “Krusty Gets Kancelled” (1993) Φυσικά οι Peppers παίζουν το “Give It Away” με τα εσώρουχα…

3.U2, “Trash of the Titans” (1998) Την εποχή της τεράστιας επιτυχίας του PopMart Tour οι Iρλανδοί παλεύουν αλλά δεν τα καταφέρνουν να ερμηνεύσουν το “Pride (In The Name Of Love”)

4.Metallica, “The Mook, the Chef, the Wife and Her Homer” (2006) To intro του “Master Of Puppets” δονεί το Springfield καθώς οι Metallica εξηγούν γιατί έκοψαν τα μαλλιά τους κοντά.

5. Mick Jagger, Keith Richards, Tom Petty,  Lenny Kravitz, “How I Spent My Strummer Vacation” (2002) Oι προαναφερόμενοι διδάσκουν στο Rock & Roll Fantasy Camp . Αυτό αρκεί…

+1. Burt Simpson και Queen “The Fat Blue Line.” (2019) Ο Brian May με τον Roger Taylor δίνουν το οκέϊ και ιδού ο Burt Simpson ως Freddie Mercury στην κλασική σκηνή του Live Aid. Καλύτερος από τον Adam Lambert αν θέλετε τη γνώμη μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ