Τα Guilty Pleasure Nights επιστρέφουν

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, από τις 22.00 το βράδυ στο Passport Κεραμεικός, οι συνήθεις ύποπτοι Ηλίας Φραγκούλης και Σπύρος Παγιατάκης επιστρέφουν στα decks για να γκρεμίσουν υπολήψεις και να επαναφέρουν τη μουσική αταξία.

Αμφιταλαντευόμενοι σε ευαίσθητα μουσικά και αισθητικά μονοπάτια, από την Britney Spears μέχρι τον Πασχάλη κι από τη Bonnie Tyler μέχρι τους OPA, οι «ένοχοι» για ποπ εγκλήματα DJs έρχονται να διαπιστώσουν αν είμαστε έτοιμοι για την πιο ποπ εκδοχή που έχει να επιδείξει αυτή η, κατά τ’ άλλα ανυποψίαστη, πόλη. Φυσικά, όπως και σε κάθε προηγούμενη εκδήλωση, ο χορός, οι εκπλήξεις και τα ευφάνταστα outlooks θα έχουν την τιμητική τους.

Έχοντας ήδη γεμίσει ασφυκτικά το Gazarte, στο Guilty Pleasure Night του Ιουνίου, η μεγάλη μας γιορτή -ωδή στα τραγούδια που ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε ότι μας τρελαίνουν- μεταφέρεται σε έναν μεγαλύτερο χώρο που θα μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ακόμη και τον πιο απαιτητικών party animals. Αυτή τη φορά, ο εντυπωσιακός, υψηλής αισθητικής χώρος του Passport Κεραμεικός ο οποίος στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο του σινέ Κεραμεικός, λίγα μόλις μέτρα από την οδό Πειραιώς, είναι έτοιμος και ειδικά διαμορφωμένος για να φιλοξενήσει τη μουσική μας πλευρά που αρνούμαστε να αντικρύσουμε. Αυτή τη φορά, ας ακούσουμε όλα εκείνα τα τραγούδια που ντρεπόμαστε να ζητήσουμε στα πάρτι… Αναφερόμαστε στα κομμάτια που μας κάνουν να ανεβάζουμε την ένταση στη διαπασών στο αμάξι, αλλά μας αναγκάζουν να κλείσουμε το παράθυρο στο φανάρι για να μην ακουστούν από τους διπλανούς μας.

Χορηγός απόλαυσης η μπύρα Pils Hellas.

POSTER

Guilty Pleasure Nights
Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 στις 22.00
Passport Κεραμεικός – Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
Είσοδος: 8€ με ποτό