“Το Νησί των Σκύλων” η νέα avant premiere του Red 96.3!

Η Odeon και ο Red 96.3 σε προσκαλούν στην avant premiere της ταινίας “To Νησί των Σκύλων”, αυτή την Τετάρτη 18 Απριλίου στις 8.00 μ.μ, στο Odeon Starcity (Συγγρού 111, Νέος Κόσμος).

Στείλε premiera (κενό) ονομ/μο και την απάντηση στην ερώτηση “Ποια είναι η συχνότητα του Red;” στο 19650

Θα λάβεις αυτόματα απαντητικό sms για το εάν κέρδισες ή όχι, και τα ονόματα των νικητών θα υπάρχουν σε λίστα στην είσοδο του κινηματογράφου.

Κόστος SMS 1,24 ευρώ με ΦΠΑ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12, 15, 18 ή 20%, βάσει λογαριασμού.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 12/04 στις 10 το πρωί έως και Τετάρτη 18/04 στις 12 το μεσημέρι.

Η δεύτερη stop-motion ταινία κινουμένων σχεδίων του Γουές Άντερσον είναι μια θαυμάσια περιπέτεια που μιλά για τη φιλία, την οικολογία, την αγάπη για τα ζώα, την τεχνολογία και την εξουσία, με φόντο την Ιαπωνία και το σινεμά του Κουροσάβα, και με τις φωνές μερικών εκ των κορυφαίων και πιο αγαπημένων ηθοποιών του σύγχρονου σινεμά.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Ατάρι Κομπαγιάσι, ενός 12χρονου προστατευόμενου του διεφθαρμένου Δημάρχου Κομπαγιάσι. Όταν, με Προεδρικό Διάταγμα, αποφασίζεται να μεταφερθούν όλοι οι σκύλοι της πόλης Μεγκασάκι σε μία αχανή χωματερή, ονόματι Νησί των Σκουπιδιών, ο Ατάρι ξεκινά μόνος του την αναζήτηση του σκύλου-σωματοφύλακά του, Σποτς. Εκεί, με τη βοήθεια μίας αγέλης ημίαιμων φίλων, αρχίζει ένα επικό ταξίδι που θα καθορίσει την τύχη και το μέλλον ολόκληρης της Νομαρχίας.

Με τις φωνές των Έντουαρτ Νόρτον, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Μπιλ Μάρεϊ, Μπράιαν Κράνστον, Σκάρλετ Γιόχανσον και Γιόκο Όνο.

isle