Το social distancing βγάζει νέα άλμπουμ στα τέλη του 2020

Ο Μάρτιος του 2020 μπορεί να μείνει στην ιστορία ως η εποχή της αυτοαπομόνωσης λόγω της πανδημίας, αλλά φαίνεται πως θα έχει και παραγωγικά αποτελέσματα. Κλεισμένοι στα σπίτια και στα στούντιο τους πολλοί μουσικοί ήδη έχουν ανακοινώσει πως βρήκαν επιτέλους χρόνο να γράψουν τραγούδια η να προχωρήσουν projects που είχαν παραμελήσει.

Ανάμεσα τους ο Kirk Hammett των Metallica, ο Billie Joe Armstrong των Green Day και ο Chad Kroeger των Nickelback. O πρώτος μάλιστα, γνωστός για το επεισόδιο των χαμένων riffs πριν τρία χρόνια όταν έχασε το κινητό του όπου είχε γράψει τα riffs για πολλά νέα κομμάτια των Metallica, έγραψε στα social ότι έχει πέσει με τα μούτρα γράφοντας ό,τι θυμάται από τα χαμένα κιθαριστικά μέρη και φυσικά αρκετά καινούργια.

Στο ίδιο κλίμα και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες που βρήκαν την ευκαιρία να ζητήσουν από τους fans να μένουν σπίτια τους με δημιουργικό τρόπο. Οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να περιμένουμε λίγο μετά το καλοκαίρι του 202ο για τα πρώτα… άλμπουμ της καραντίνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ