Επανασυνδέθηκαν οι Rage Against The Machine διαλύονται οι Prophets Of Rage

Την αναμενόμενη τύχη είχε το μέλλον των Prophets Of Rage ύστερα απο την επανένωση των Rage Against The Machine το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής: Το συγκρότημα που ξεσήκωσε την Αθήνα σε μια από τις καλύτερες συναυλίες του Καλοκαιριού, πάντα με την υποστήριξη του Red 96,3 του πρώτου σταθμού για την ροκ μουσική στην Αθήνα, διαλύθηκε αφού τα τρία από τα πέντε μέλη τους είναι μέλη των RATM: Οι  Tom Morello, Tim Commerford και Brad Wilk.

Θυμίζουμε ότι από το απόγευμα της Παρασκευής οργίαζαν οι φήμες που υποστηρίζαν ότι οι Rage Against The Machine επιστρέφουν το 2020.

Οι φήμες πυροδοτήθηκαν από ανάρτηση στην σελίδα του συγκροτήματος στο Instagram, με αναφορά στην εξέργερση στην Χιλή αλλά κυρίως επειδή στην ανάρτηση παραθέτονται πέντε ημερομηνίες σε τέσσερεις πόλεις, τις οποίες οι οπαδοί θεωρούν ως τις πρώτες live εμφανίσεις των Rage Against The Machine ύστερα από το 2011. Την ίδια φωτογραφία είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό ο Tom Morello πριν λίγες ώρες, χωρίς όμως τις ημερομηνίες.

Το 2011 αποχώρησε από το συγκρότημα ο frontman Zak de la Rocha και οι υπόλοιποι αποφάσισαν να μην συνεχίσουν χωρίς αυτόν. Δημιούργησαν τους Prophets Of Rage που απολαύσαμε πριν λίγο καιρό στην χώρα μας σε ακόμη μια συναυλία με την υποστήριξη του Red 96,3, του πρώτου σταθμού για την ροκ μουσική στην Αθήνα.

Οι φήμες εντάθηκαν ακόμη περισσότερο ύστερα απο το like που έκανε στην φωτογραφία η σύζυγος του μπασίστα των RATM Βrad Wilk , γνωστή ηθοποιός Juliette Lewis αλλά και από την επιβεβαίωση μέσω του λογαρισμού War_Within_a_breath που συνήθως μεταδίδει σωστά τα νέα του συγκροτήματος. Σύμφωνα με την ανάρτηση, “δεν πρόκειται για άσκηση, οι Rage Against The Machine ανακοίνωσαν πέντε συναυλίες για το 2020. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από άλλες αξιόπιστες πηγές.” 

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής, το έγκυρο Forbes με άρθρο του Steve Baltin, επιβεβαίωσε επίσης το γεγονός, αναφέροντας ότι ήδη το supergroup θα είναι headliner στις δύο βραδιές του Coachella Festival στο Indio της California. Η τελική επιβεβαίωση ήρθε από το ίδιο το συγκρότημα το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με αυτές τις εξελίξεις, η επιστροφή των RATM θα γίνει στις 26 Μαρτίου στο El Paso. Θα ακολουθήσουν άλλες τέσσερεις εμφανίσεις σε Las Cruses στις 28 Μαρτίου, Phoenix 30 Μαρτίου και δυο στο Indio της California, 10 και 17 Απριλίου.

Περισσότερα σε όλες τις εκπομπές του Red 96,3, στα social του σταθμού και στο redfm.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ